In Nederland zijn er 9,6 miljoen Nederlanders met een Facebookaccount. Daarnaast zijn ook YouTube, Twitter en LinkedIn populaire social media. Hoe gebruik jij ze?

Door het gebruik van de juiste social media is de juiste doelgroep aan te spreken. Trouwe klanten zorgen voor nieuwe klanten die jou op deze snelle geprofessionaliseerde sociale media kunnen vinden.

Wat mag je verwachten?

Social media in huisstijl
Jouw online identiteit hoort er gelikt en overal gelijk uit te zien. Daarin mogen jouw sociale media accounts als Facebook, Twitter en Instramgram natuurlijk niet in achterblijven. Webtilize Solutions zorgt voor professioneel opgezette pagina’s en een verzorgde uitstraling op verschillende kanalen.

Vergroot het Twitterbereik
Webtilize Solutions heeft kennis en mogelijkheden om op korte termijn een groter bereik te creëren op Twitter. Wat wilt jij doen met je twitterberichten?

Linkability op Facebook
Weet je hoe je Facebookberichten opstelt zodat je meer ‘likes’ en views kunt krijgen? Webtilize Solutions maakt gebruik van ‘gouden’ regels die het bereik van een Facebookberichten vergroot die jouw ‘likability’ verhoogt.

Social media campange
Verspreid berichten via social media die bij jouw doelgroep passen. Webtilize Solutions ondersteund je bij het promoten van jouw social media pagina door middel van het aanmaken van nieuwe content of het doen van advertising. Zo raken jouw volgers nog meer betrokken bij uw onderneming.

Meer weten?

Wilt je nog meer weten over ondersteuning bij social media? Neem contact op of maak een afspraak op kantoor, dan zorgt Webtilize Solutions voor een goede voorbereiding.

Een vraag?
Stuur een e-mail!
Bel Stefan…
0172 - 263 101
Social Media marketing
Webtilize Solutions

Dronensingel 3G
2411GT Bodegraven
Zuid-Holland