De passie voor het ontwikkelen en beheren van websites en webshops gecombineerd met uitgebreide web applicaties. Webtilize Solutions zorgt voor de web development die bij jou past!

Webtilize Solutions ontwikkeld voor haar klanten web applicaties op maat. Gaat het om een koppeling met een andere applicatie of heeft een CMS (content management systeem) nodig voor het beheren van functionaliteiten? Webtilize Solutions regelt het voor jou!

 

Maatwerk zoals u dat wilt!

Een maatwerk applicatie wordt speciaal voor jou ontworpen en ontwikkeld. Het bevat alleen de functies die je gebruikt en doet precies wat jij van de applicatie verlangt. Om te starten worden een functioneel ontwerp gemaakt zodat er inzicht komt in de functionaliteit, de complexiteit en de werking. Hierna wordt de applicatie middels de SCRUM-methode uitgewerkt tot product waarmee gewerkt kan worden!

Meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact op!

 

Meer online diensten

Website of webshop ontwikkeling
Website & Webshop

Webtilize Solutions ontwikkelt samen met jou een website en/of webshop die past bij jou en jouw bedrijf.  Alle zorg wordt uit handen genomen; ontwerpen, bouwen en hosten de website. Jouw website is immers de basis van een goede online identiteit!

Meer weten!
Hosting & Domeinnaam
Hosting & Domeinnaam

Webtilize Solutions biedt veilige en betrouwbare online ruimte voor jouw website of webapplicatie. Met stabiele webhosting zijn online diensten 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar via het de naam die bij jouw organisatie past.

Meer weten!
Zoekmachine optimalisatie - SEO
Zoekmachines

Webtilize Solutions helpt jouw bij de geheimen achter zoek- machines. Er wordt gezorgd voor een goede positie in de Google zoekresultaten. Zo brengt jij jouw website op een duurzame manier onder de aandacht van potentiële klanten!

Meer weten!
Social Media marketing
Sociale media

Webtilize Solutons bekijkt de nieuwste trends op sociale media. Met professioneel opgezette pagina’s en een perfecte uitstraling past jouw sociale media bij uw huisstijl. Hulp nodig bij het opzetten van advertentie campanges? Geen probleem!

Meer weten!