In december kreeg ik van Jeffrey van Gellekom – een gediplomeerd hondenspecialist – de opdracht om zijn website helemaal onder handen te nemen. Gevonden werd hij niet en tevreden over zijn huidige website was hij ook niet helemaal. Webtilize Solutions kon hier verandering voor hem aanbrengen en ging aan de slag!

Doel

Een informatieve en chique website die gevonden wordt

Bedrijf

Uw Hondenspecialist

Locatie

De Goorn

Marktdeel

Consumenten

Medewerkers

1

Taken

Ontwerpen, Bouwen, Onderhouden, SEO, Webhosting, Domeinnaam

Website

www.uwhondenspecialist.nl

Case

Sinds enige jaren is Jeffrey bezig met zijn passie, het helpen van honden en puppy’s met gedragsproblemen. Zo ging hij dit ook professioneel onder een eigen bedrijf uitvoeren, hier had hij een website voor laten maken. Niet geheel tevreden kwam hij spontaan bij Webtilize Solutions aan het bureau te zitten en de plannen werden gemaakt…

Oplossingen

Het bedrijf van Jeffrey werd niet goed gevonden en had niet de gewenste uitstraling die bij Uw Hondenspecialist past. Na een kennismakingsgesprek was er direct een klik en konden we aan de slag. Webtilize Solutions heeft Jeffrey meegenomen in de wereld van de websites en social media hoe meer met deze media gedaan kan worden.

Resultaat

Na de oplevering van de eerste ontwerpen en invullingen was Jeffrey en diens vrouw Linda helemaal weg van de nieuwe website. Nu nog goed gevonden worden maar ook dat wordt door Webtilize Solutions geheel geregeld. Er staat een mooie website waar Uw Hondenspecialist geheel trots op kan zijn! Wat kan een website belangrijk zijn voor een onderneming!

Uw Hondenspecialist, hondengedragstherapie en puppycoaching

Al van jongs af aan is Jeffrey van Gellekom gefascineerd door het gedrag van dieren. Hoe ontstaat hun gedrag? Hoe communiceren zij onderling en wat voor motivatie zit er achter hun handelingen? Ik heb een buitengewone passie voor dieren in het algemeen en honden in het bijzonder, dat is de beste manier om mijzelf te omschrijven. Als hondengedragstherapeut en puppycoach ben ik tot mijn grote plezier dagelijks op professioneel niveau bezig met de gedragsleer van honden en kan ik bezig zijn met mijn grootste passie.


Jeffrey is een gedreven en vriendelijk persoon om mee te werken, met een duidelijke visie was het voor mij erg eenvoudig een mooie website te ontwikkelen. Goede communicatie en duidelijke aanleveringen van Jeffrey en Linda hebben bijgedragen aan de nieuwe mooie website waar ze maar veel klanten mee kunnen aantrekken. Zo kunnen nog meer honden en baasjes geholpen worden met de alledaagse problemen van hondengedrag.