In juni 2016 kreeg van een goede klant – René Ubbink – het bericht dat hij samen met zijn businesspartner Rolf van Dijk een bedrijf begonnen is: U&D Industrial Safety Training. Voor René heb ik in 2011 een website gemaakt voor zijn andere bedrijf U&C Consultancy. De te ontwikkelen website moet een zakelijke uitstraling hebben met veel detail informatie…

U&D Industrial Safety Training
Doel

Een zakelijke website voor trainingen

Bedrijf

U&D Industrial Safety Training

Locatie

Deventer

Marktdeel

Bedrijven

Medewerkers

2

Taken

Ontwerpen, Bouwen, Onderhouden, SEO, Webhosting, Domeinnaam

Website

www.ud-ist.nl

Case

René en Rolf kwamen met het idee voor een simpele maar zakelijke website, met de huisstijl uitstraling van U&D gecombineerd met de trainingen die zij aanbieden. Door een schema op de homepage moet de informatie direct beschikbaar zijn.

Oplossingen

Voor U&D was het meeste van belang om de mensen en bedrijven te laten inschrijven voor trainingen. Daarnaast moet duidelijk zijn wat de training inhoudt en dit moet ook terug te vinden zijn in de informatie op de website. Inschrijven moet eenvoudig en duidelijk zijn.

Resultaat

In de website is de focus gelegd op het inschrijfformulier waarbij er vanuit iedere pagina ingeschreven kan worden. Door enkele pagina’s met informatie is het voor de bezoeker duidelijk waar hij of zij aan toe is. Door goede vindbaarheid kunnen trainingen makkelijk gevonden worden!

U&D Industrial Safety Training, veiligheidstrainingen voor bedrijven

U&D Industrial Safety Training is hét trainingscentrum voor de ontwikkeling en de verzorging veiligheidstrainingen voor bedrijven. De trainingen worden op maat gemaakt voor bedrijven die met gevaarlijke stoffen werken en/of deze opslaan. Met bundeling van kennis en netwerken onderscheid U&D zich op verschillende punten van de concurrent.

Trainingen van U&D worden gegeven door eigen docenten door het gehele land. Ook worden trainingen ontwikkeld op maat voor een bedrijf zodat trainingen zelf gegeven kunnen worden.


Het samenwerken met René en Rolf gaat altijd goed. Door duidelijke en gestructureerde communicatie kon er in enkele weken een website opgezet worden geheel naar de wensen en eisen die waren gesteld. Het belangrijkste is dat klanten zich kunnen inschrijven voor trainingen die door het hele land gegeven worden.