Met veel passie vertelde Sanne mij via de WhatsApp dat zij een website nodig heeft voor haar eigen bedrijf. Met een klein budget toch een mooie en simepele website die eenvoudig zelf te beheren valt. Webtilize Solutions kon hier prima in komen en ontwierp een website bij het reeds door Sanne zelf gemaakte logo…

Doel

Opzetten van een simpele website

Bedrijf

Sanne’s Hondenservice

Locatie

Alphen aan den Rijn

Marktdeel

Consument & bedrijf

Medewerkers

1

Taken

Ontwerpen, Bouwen, SEO, Webhosting, Domeinnaam

Website

www.sanneshondenservice.nl

Case

Sanne heeft een grote liefde voor dieren. Naast haar werk in een dierentehuis wil zij met weinig budget graag haar eigen hondenservice groot maken. Door de juiste onderscheiding in de dienstverlening moet er een website ontwikkeld worden die alle informatie geeft om zo goed gevonden te worden in de omgeving van Alphen aan den Rijn.

Oplossingen

Sanne is zelf ook goed bezig geweest met het ontwerpen van logo en visitekaartje om haar dienstverlening op gang te helpen. Het enige wat nog mistte was een simpele website met informatie over de hondenservice van Sanne. Het ontwerp voor Sanne moest duidelijk groen bevatten zoals het logo ook heeft. Met een frisse uitstraling was de basis gelegd.

Resultaat

Na overleg, de eerste ontwerpen, goed geschreven teksten en strakke communicatie is een goede simpele website opgeleverd. Met een groene kleur als uitgangspunt kan Sanne beginnen met de digitale start van haar onderneming. De website geeft duidelijke informatie aan hondeneigenaren wat zij bij Sanne kunnen ze verwachten voor een scherp tarief!

Sanne’s Hondenservice, inspirerende en uitdagende uitlaatservice

Sanne’s Hondenservice is een modern en jong bedrijf die verder gaat dan het uitlaten van honden. Met haar hersenwerk voor honden is Sanne een andere weg in geslagen dan haar concullega. Of je nu komt met een jonge of oude hond, of een kleine of grote hond, voor Sanne maakt het niet uit. Met haar voorlieve voor dieren verzorgt zij hen tot in de punten.


Sanne is een sprankelend en persoon die een duidelijke visie heeft. Vanuit haar eigen eigen visie en drive kan zij dieren de verzorging geven die zij nodig hebben. Door snelle levering van informatie kon Webtilize Solutions snel en vakkundig een website opleveren die Sanne zelf kan beheren.