MTP Strength een bedrijf vol fysiotherapeuten met een medische topsport achtergrond, vandaar ook MTP, Medical Topsport Professionals. Naast fysiotherapie werkt MTP op de weg naar kracht en ondersteuning aan het menselijk lichaam. Na een jaar te hebben gewerkt zonder website werd het tijd om een website te laten ontwikkelen. Eigenaren Wesley Koehl en Bram van der Wilk waren na de eerste gesprekken al zeer nieuwschierig naar het resultaat.

Doel

Een professionele en moderne website

Bedrijf

MTP Strength

Locatie

Alphen aan den Rijn

Marktdeel

Particuliere, zakelijke en topsport markt

Medewerkers

8

Taken

Ontwerpen, Bouwen, SEO, Onderhoud, Hosting, Domeinnaam, Social Media, Advies

Website

www.mtpstrength.nl

Case

MTP Strenght, een professionele sportschool uit Alphen aan den Rijn die al jaren bestaat alleen zonder een website. Na een lange tijd werd het dan toch tijd voor een website. Een nieuwe website voor MTP Fysiotherapie, dan ook gelijk een website voor MTP Strength. De website voor MTP Fysiotherapie zou de basis worden voor de nieuwe website van Strength. Efficiëntie is een van de belangrijkste speerpunten voor de nieuwe website…

Oplossingen

Na enkele gesprekken met Wesley en Bram ontstonden er eindelijk oplossingen waar al lang op zoek naar was. Integratie van een online afspraken module met de mogelijkheid tot het aanschaffen van abonnementen en rittenkaarten. Eenvoudige navigatie en duidelijke informatie over wat MTP Strength is, doet en voor doelen stelt zijn de belangrijkste uitgangspunten voor de nieuwe website. Met kennis van zaken ging Webtilize Solutions aan de gang met de ideeën…

Resultaat

Na een paar maanden te hebben gewerkt aan de website, de perfecte oplossingen en integraties van systemen kon dan eindelijk op 1 oktober 2017 de website online! Met een moderne, strakke en stoere website kunnen klanten online afspraken maken, abonnementen afsluiten, informatie vinden over de lessen en cursussen en referenties achter laten. Een website die past bij de identiteit van MTP Strength en de gewenste efficiëntie slag geeft waar al jaren naar gezocht is.

MTP Strength, professionele sportbegeleiding voor alle niveau’s

MTP Strength zorgt voor de kracht, metaal en fysiek om blessures te voorkomen en fit te blijven. De trainingen zijn ingericht op het vergroten van mobiliteit, kleinere kans op blessures, vergroten van belastbaarheid en natuurlijk samen in groepsverband trainen.

Voor personal training, small group training of bootcamp moet je bij MTP Strength zijn. Met de fysiotherapeutische kennis vanuit MTP Fysiotherapie kan er met MTP Strength gezorgd worden voor een nog betere lichaamlijke- en geestelijke gezondheid.


Wesley, Bram en de rest van het team van MTP zijn gedreven en sociale mensen om mee te werken. Professionaliteit maar toch ook gezelligheid staan voorop, mensen met de juiste kennis van zaken. Goede communicatie en snelle en goede aanlevering van informatie hebben in het proces naar een nieuwe website hebben bijgedragen voor versnelling naar het eindresultaat, die er zeker mag zijn.

Reacties die ik heb ontvangen van medewerkers van MTP na het sturen dat de website online “Super cool!!!! Is tie al online nu?!” “Gruwelijk mooi” “Te tof!!!” “Thanks Steef!!” “Echt top, professioneel!” geven aan hoe tevreden een klant kan zijn over het geleverde resultaat.