MTP Fysiotherapie, een bedrijf vol fysiotherapeuten met een medische topsport achtergrond, vandaar ook MTP, Medical Topsport Professionals. Door al jaren een website te hebben die niet goed werkt, geen goede ondersteuning en tijd voor vernieuwing kwamen eigenaar Wesley Koehl en Bram van der Wilk bij Webtilize Solutions terecht voor de nieuwe website.

Webtilize Solutions heeft MTP Fysiotherapie eerder geholpen met ICT gerelateerde zaken, waaronder netwerkbeheer en consultancy.

Doel

Een professionele en moderne website

Bedrijf

MTP Fysiotherapie

Locatie

Alphen aan den Rijn

Marktdeel

Particuliere, zakelijke en topsport markt

Medewerkers

8

Taken

Ontwerpen, Bouwen, SEO, Onderhoud, Hosting, Domeinnaam, Social Media, Advies

Website

www.mtpfysiotherapie.nl

Case

Wesley en Bram waren er al langer mee bezig, het laten maken van een nieuwe website. De ‘oude’ website was sterk verouderd en voldeed niet meer aan de eisen en eigenlijk werkte deze niet meer. Na een andere partij te hebben benaderd voor het laten maken van een nieuwe website kwamen de twee heren uiteindelijk toch bij Webtilize Solutions uit. De website moet eenvoudig, modern maar vooral efficïent worden die veel duidelijkheid aan de klant verschaft.

Oplossingen

Na enkele gesprekken met MTP Fysiotherapie ontstond er een oplossing voor de website. Duidelijke kopjes, eenvoudige navigatie voor de klant en duidelijk te lezen teksten. Daarnaast was goed gevonden worden één van de speerpunten waar Webtilize Solutions zijn hand niet voor omdraait. Met alle informatie voor handen en wat geplaatste advies voor de perfecte oplossing ging Webtilize Solutions aan de slag…

Resultaat

Eindelijk was het op 1 oktober 2017 dan zover, een nieuwe website voor MTP Fysiotherapie. Na 3 maanden te hebben gewerkt, gesproken over en aanpassingen te hebben gedaan aan de eerste ontwerpen stond er het gewenste eindresultaat. Een website met moderne uitstraling die eindelijk voldoet aan de wensen van het bedrijf en daarnaast past bij de identiteit van MTP Fysiotherapie.

MTP Fysiotherapie, een fysiotherapeut met veel specialismen

MTP Fysiotherapie is een praktijk met veel professionele topsporters die het menselijk lichaam snappen als geen ander. MTP staat dan ook officieel voor Medical Topsport Professionals. Met kwalitatief goede behandelingen en blessure preventie kan MTP klanten helpen van elk kaliber, topsporter of geen topsporter.  In de praktijk zijn veel verschillende specialisten in huis van manuele therapie tot echografie, van sportfysiotherapie tot dry needling.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat MTP Fysiotherapie problemen kan verhelpen en voorkomen die al jaren een probleem voren voor de fysieke gesteldheid van de mens. Zo ben ik van een probleem af die mij al een heel leven achtervolgt.


Wesley, Bram en de rest van het team van MTP zijn gedreven en sociale mensen om mee te werken. Professionaliteit maar toch ook gezelligheid staan voorop, dat heb ik mogen ervaren als klant van MTP Fysiotherapie. Goede communicatie en snelle en goede aanlevering van informatie hebben in het proces naar een nieuwe website hebben bijgedragen voor versnelling naar het eindresultaat, die er zeker mag zijn.

Reacties die ik heb ontvangen van medewerkers van MTP na het sturen dat de website online “Super cool!!!! Is tie al online nu?!” “Gruwelijk mooi” “Te tof!!!” “Thanks Steef!!” “Echt top, professioneel!” geven aan hoe tevreden een klant kan zijn over het geleverde resultaat.

Soms mist er bij de online gang net dat ene puntje op de ‘i’ waarbij je realiseert dat je een mens bent en je een reactie ontvangt zoals “Je vergeet de belangrijkste kracht van MTP Fysiotherapie op de website!!”.

Een kleine aanpassing en het resultaat is helemaal perfect!