Tijdens een goede bak koffie en een lekker stukje vlaai wist Cynthia van Sebastiaan IJs en Vlaai mij te vertellen dat ze niet tevreden was met haar huidige website. Graag wilde ze in gesprek gaan met Webtilize Solutions voor het laten ontwikkelen van een website en webshop…

Sebastiaan IJs en Vlaai
Doel

Opzetten van een gebruiksvriendelijke webshop

Bedrijf

Sebastiaan IJs en Vlaai

Locatie

Alphen aan den Rijn

Marktdeel

Consument & bedrijf

Medewerkers

< 10

Taken

Ontwerpen, Bouwen, Invullen, Onderhouden, Betaalsystemen, SEO, Webhosting, Domeinnaam

Website

www.ijsenvlaai.nl

Case

Cynthia heeft unieke ideeën en weet ze goed uit te werken. Zo had ze al enige tijd goede ideeën voor een nieuwe webshop maar kon niet de juiste persoon vinden om deze voor haar uit te werken. Met de zwarte en roze kleur als uitgangspunten begonnen we aan de concepten…

Oplossingen

De oude webshop van Cynthia was niet wat ze zocht. Geen online betalingen, lastige stukken met leveringen en e-mails van bevestigingen kwamen niet door. Dat moest allemaal anders. Werken aan de webshop en uitstraling geeft plezier en voldoening door vrolijke kleuren.

Resultaat

Na veel overleg, de juiste invulling, goede communicatie en een goed werkende webshop kon de website eindelijk begin november online. Het werd er ook tijd voor. De webshop straalt rust uit met oog voor de vlaaien en gebak die aangeboden worden. Laat de bestellingen maar binnen rollen!

Sebastiaan IJs en Vlaai, een moderne webshop

Sebastiaan IJs en Vlaai is een moderne winkel waar ijs, vlaaien en diverse soorten gebak centraal. Afhalen is geen enkel probleem. Kom je voor een bak koffie met een stuk verse Limburgsee vlaai, ben je bij Cynthia aan het juiste adres. Cynthia denkt graag aan haar klant met lekkere smaken ijs en speelt in met haar thema’s op de actualiteit.


Cynthia is een erg prettig persoon om mee samen te werken. Vanuit haar eigen ‘drive’ weet ze van vlaaien en ijs een passie te maken en dat proef je dan ook in het eindresultaat. Vooral de bossche bollen zijn erg smakelijk! Met een uitstap naar oliebollen en churros in het winterseizoen geeft de veelzijdigheid aan. Prettige communicatie en snel schakelen komen zeker wel voor in het woordenboek van Cynthia!