Webtilize Solutions combineert de passie voor het ontwerpen en ontwikkelen van websites en software met technische ICT oplossingen in het dagelijks leven.

Stefan KeijzerWebtilize Solutions is een jong, dynamisch en bovenal een veelzijdig agile all-round ICT bedrijf. Opgericht in januari 2008 door mij – Stefan Keijzer – vanuit de gedachte om van een hobby – sinds 2006 – mijn werk te maken. En dat inmiddels al vele jaren met succes door informele maar professionele werkzijze.

Webtilize Solutions houdt zich bezig met jouw identiteit in de hedendaagse digitale wereld. Of het nu gaat om een website, een huisstijl, sociale media of zoekmachine optimalisatie of heel iets anders, het beheren van netwerken. Met creatieve en doelgerichte oplossingen wordt er gezorgd voor een resultaat dat precies aansluit op jouw wensen.

Development

Vanuit het kantoor in Bodegraven worden dagelijks de beste websites en (web)applicaties ontwikkelt via de agile methode. Met de juiste focus op slimme, innovatieve en moderne software en applicaties kan geld, moeite en tijd bespaard worden. Op professionele en no-nonsense wijze worden diverse klanten bedient in verschillende segmenten.

Wat is Agile?

“Agile” betekent letterlijk: “behendig”, of “lenig”. In de ICT staat het voor softwareontwikkeling in korte overzichtelijke perioden van vaak niet meer dan een maand, soms zelfs hooguit een week. Deze perioden heten ‘iteraties’ en zijn als het ware kleine projecten op zich zelf.
Webtilize Solutions past de SCRUM-methode toe voor haar ontwikkelwerk om iedere iteratie altijd een meetbaar en bruikbaar product op te leveren.

IT Consultancy

Naast het ontwikkelwerk wordt er ook veel gedaan aan het adviseren en ondersteunen van bedrijven en particulieren met zaken op het ICT vlak. Of het nu gaat om een computernetwerk voor thuis of in de onderneming, of het beheren van servers, niets is te gek. Het doel is om gezamenlijk de IT-infrastructuur op efficiënte en correcte wijze in te richten. Zonder hier concessies te doen aan kwaliteit en service.

Een vraag?
Stuur een e-mail!
Bel Stefan…
0172 - 263 101
Thinking outside of the box!
Webtilize Solutions

Dronensingel 3G
2411GT Bodegraven
Nederland